23948sdkhjf

Ny desinfektionskanon gør en ende på virus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Stennevad og Neuthox introducerer en af de mest effektive måder at desinficere på. Foretag desinfektion af overflader og kontaktpunkter nemt og hurtigt med den nye forstøver og tågemaskine.

Aldrig har det været mere aktuelt at være skarp på hygiejne og rengøring i forhold til især hænder men også de overflader, hænderne er i kontakt med hver dag. Det stiller store krav til effektiv aftørring og desinfektion løbende. Det er både tidskrævende, dyrt og omstændigt mange steder i det offentlige rum, virksomheder, transportmidler og lignende.

Stennevad præsenterer nu en ny og effektiv måde at desinficere overflader og kontaktpunkter på. Neuthox tågemaskine og forstøver er en batteridrevet sprøjtepistol, der fylt med Neuthox overfladedesinfektion hurtigt og sjovt kan fjerne virus og bakterier fra eksempelvis dørhåndtag, gelændere, paneler, møbler. Angrib Covid-19, når du giver skrivebordene en omgang.

Med en let tåge bliver en overflade hurtigt dækket og er dermed på få sekunder desinficeret totalt. Virus og bakterier bliver dræbt med det samme.

De nye retningslinjer i forbindelse med Covid-19 gør overfladedesinfektion til en vigtig del af daglig drift i de fleste danske virksomheder. Derfor skal det være effektivt og så lidt tidskrævende som muligt. Med Neuthox kanonen får din virksomhed begge dele. Uanset om det er kantinemøbler eller knapperne på elevatoren, så er Neuthox den hjælpende hånd, vi alle står og har brug for i hverdagen, når alting skal gå hurtigt og virke optimalt.

Se og bestil produktet i dag


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064