23948sdkhjf

Den ideelle løsning på branded luksusemballage til Oleana

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Oleana er en norsk detailkæde og et verdenskendt mode- og tekstil-brand, der producerer striktøj i nordisk kvalitetsdesign. For Oleana er emballagen en naturlig del af deres brand.

Oleanas vision er at forene på den ene side bæredygtighed og etik og på den anden side eksklusivitet og kvalitet. Virksomheden stod med den konkrete udfordring, at deres emballage ikke matchede og levede op til disse to perspektiver. De søgte derfor en løsning, der kunne levere kvalitetssikre og bæredygtige bæreposer og gaveæsker. Vel at mærke uden at skulle gå på kompromis med det eksklusive look, der afspejler virksomhedens high-end produkter og image.

Det er lige nøjagtig dette ønske og behov, der førte Oleana sammen med Scanlux Packaging.

Oleana stillede krav om bæredygtige materialer og høje krav til emballagens slidstyrke samt æstetiske udtryk.

Med udgangspunkt i Oleanas specifikke ønsker og behov præsenterede Scanlux Packaging en række emballageløsninger. På den måde sporede vi os i fællesskab ind på den perfekte bærepose og gaveæske med den helt rette farve og materialesammensætning.

Emballagen står på to ben: Dels bionedbrydelige og miljøvenlige materialer, der harmonerer med virksomhedens miljøpolitik. Og dels et elegant design med et lækkert ”look and feel”, der blandt andet i kraft af det helt unikke farvevalg er med til at differentiere Oleana som brand. Et klokkeklart eksempel på, hvordan emballage, produkt og brand komplementerer hinanden og skaber en optimal helhedsoplevelse.

Læs mere her:

Den ideelle løsning på branded luksusemballage til Oleana


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Oleana og Scanlux Packaging som emballageleverandør

Send til en kollega

0.063