23948sdkhjf

Eltronic A/S separeres fra Eltronic Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Eltronic A/S er pr. 1. november 2020 blevet en spin-off-virksomhed fra moderselskabet Eltronic Group. Separationen vil styrke begge virksomheders position i markedet.

Eltronic A/S er der, hvor det hele startede for mere end 20 år siden, og vi har igennem årene fået etableret flere succesfulde spin-off-virksomheder fra Eltronic A/S. Det er nu tid til, at Eltronic A/S følger denne trend og bliver separeret fra vores moderselskabet Eltronic Group. Dette gør virksomheden i stand til at fokusere 100% på kunderne og virksomhedens ambitioner”, siger Lars Jensen, grundlægger af Eltronic A/S.

Eltronic A/S udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Eltronic A/S arbejder inden for hele værdikæden og kan indgå i projekter fra tidlig rådgivnings- og konceptfase til fremstilling, installation, test og service. Virksomhedsmålet er at forsætte med at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Den nuværende Vice President, Morten Svendsen, fortsætter som CEO og ser frem til at fortsætte rejsen:
”Vores kunder er blandt de største industrivirksomheder i Danmark, og vi er stolte af at være den partner, der forbedrer deres globale konkurrenceevne. Med dette nye set-up styrker vi vores muligheder for at udvikle de bedst mulige løsninger sammen med vores kunder. Vi er det eneste automationshus i Danmark, der kan tilbyde den fulde løsning og være vores kunders ’one-stop-shop’. Vi er klar til at vokse sammen med både nye og eksisterende kunder.”

Eltronic A/S fortsætter som en del af Eltronic Group med hovedkontor i Hedensted og kontorer i Ballerup og Odense. Eltronic A/S beskæftiger mere end 110 ingeniører og teknikere, som alle fortsætter med at arbejde i virksomheden. Eltronic Group er ejer af 10 ingeniørvirksomheder, som tilsammen beskæftiger ca. 650 medarbejdere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Allé 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Send til en kollega

0.094