23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S træder ind på det europæiske marked

Diatom A/S tilbyder nu omhældning af kemiske materialer til europæiske virksomheder, der ønsker at maksimere produktiviteten og forbedre arbejdsprocesserne.

Diatom A/S har siden 2010 tilbudt omhældning af kemiske materialer til en række industrier i Danmark. Gennem årene har Diatom været vidne til en større og større efterspørgsel på materialer i ready-to-use-beholdere, og i 2017 åbnede virksomheden nye omhældningsfaciliteter for at imødekomme den voksende efterspørgsel.

De nye faciliteter giver nu mulighed for at komme ind på det europæiske marked og tilbyde omhældning til europæiske virksomheder, der ønsker at maksimere produktiviteten. Ready-to-use-beholdere giver mange fordele som in-house omhældning ikke kan, såsom brugervenlighed, bedre arbejdsmiljø, reduceret eksponering for kemikalier, minimalt produktaffald og ingen risiko for forurening af doseringsmediet.

Administrerende direktør i Diatom, Allan Orland, udtaler:

I dag er omhældning til kundespecifk emballage en af vores specialiteter. Vi arbejder sammen med vores kunder for at levere den passende emballageløsning, der reducerer deres forberedelsestid og forbedrer arbejdsgangen. Desuden leverer vi fuld sporbarhed vha. lot-numre, kundespecifik etikettering, og de omhældte materialer opfylder altid alle specifikationer i det originale datablad”.

Diatom tilbyder omhældning af mange materialetyper, bl.a. lim, coating, tætningsmidler, smøremidler, fedt og indkapslingsmidler fra en række kendte producenter såsom DOW®, MOLYKOTE®, Krytox™ og Dymax. Der omhældes bl.a. til tuber, sprøjter, patroner, dåser og spande.

Læs mere om kundetilpasset omhældning: https://www.diatom.dk/kemi/omhaeldning/kundetilpasset-omhaeldning/

Har du spørgsmål, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk.

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.063