23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silhorko-Eurowater A/S er nu en del af Grundfos

I oktober 2020 blev Silhorko-Eurowater en del af Grundfos, og den 1. november trådte Silhorko-Eurowater officielt ind i Grundfos familien.

Med Silhorko-Eurowaters mere end 80 års erfaring med ren vandbehandling er der skabt en stærk konstellation, der kan styrke Grundfos' igangværende indsats for at udvikle banebrydende løsninger, der løser de globale vand- og klimaudfordringer.

”Silhorko-Eurowater har en dyb forståelse for kundernes behov og en bred portefølje af løsninger og applikationer til vandbehandling. Det vil tilføre ny værdi til vores kunder. Opkøbet vil styrke Grundfos yderligere til at adressere vandudfordringer på en global skala” siger Ulrik Gernow, Group Executive Vice President, CMO, hos Grundfos.

Silhorko-Eurowater og Grundfos har mange fælles værdier og ligheder, herunder et skarpt fokus på innovation, bæredygtighed og på at tilbyde løsninger og applikationer af højeste kvalitet og levere værdiforøgende service til kunderne. Også kulturelt matcher de to organisationer hinanden godt, da begge virksomheder er meget kundefokuserede. 

På hjemmesiden kan du læs mere om overdragelsen af Silhorko-Eurowater ejerskabet til Grundfos

 

 

Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39176513
P nummer: 1003059188

Kontaktperson

Thomas Dalsgaard
Salgschef, Teknisk Vand
+45 87938300 tda.dk@silhorko.dk

Send til en kollega

0.063