23948sdkhjf

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Good For Food rengøringstilbehøret giver dig nu for første gang muligheden for at benytte egnet rengøringsudstyr til ren produktion.

Effektiv fjernelse af støv fra arbejdspladsen er ikke kun et arbejdsmiljø- og sundhedsproblem. Det er også et forretningsproblem. Jo renere produktionsmiljø -  jo renere slutresultatet.

Vi kalder det ”Healthy Business".

Dansk Procesventilation er de første i verden til at introducere Dustcontrols Good For Food rengøringsudstyr, som henvender sig til fødevare, medicinal-, ingrediens- og dyrefoderindustrien, som har manglet lige præcis de egenskaber, som Good For Food imødekommer.

Rengøringsudstyret opfylder både de europæiske og de amerikanske krav til fødevarekontakt.

Der er tale om en helt ny serie af rengøringsudstyr med runde og aflange børstehuse med sorte eller hvide børstehår, flade spaltemundstykker og koblinger – alle designet til at imødekomme ønsket om farvekodning, antistatisk materiale (ESD), autoklaverbar og hygiejnisk rengøring og de er detekterbare. Der findes også slanger og rør i serien. De er med andre ord Good For Food.

Kontakt os for lån af en demokuffert, så du kan se det unikke rengøringsudstyr.

Vil du høre mere om denne nye produktlinje og have vores hjælp til at finde den bedste løsning for dig, så sidder vores rådgiver klar på tlf. 61 355 755 eller mail hans.valnert@dansk-procesventilation.dk.

Se på vores hjemmeside hvordan en af vores kunder har implementeret Good For Food rengøringsudstyret.

Vi har også rengøringsudstyr i silikone, som er et perfekt supplement til ren produktion.

- eller se udvalget af fødevareegnet rengøringsudstyr i vores webshop.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 73
2670 Greve

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet. Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet. Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet. Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet. Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet. Rengøringsudstyr, Rengøringsudstyr til fødevareindustri, mundstykker til Pharma, fødevareegnet rengøringsudstyr, FDA, ESD, detekter-bar, farvekodet.

Send til en kollega

0.078