23948sdkhjf

Beskyt dine betonkonstruktioner mod korrosion og nedbrydning

| Medlemsnyhed | Indrykket af GPA Flowsystem A/S

Ved brug af en betonbeskyttelsesliner i termoplast sikres en god beskyttelse imod nedbrydning af betonkonstruktionen. Vedligeholdelsesintervallerne forlænges og den forventede levetid øges betydeligt.

Alle ubeskyttede betonkonstruktioner bliver med tiden nedbrudt af slidtage og korrosion, som betyder dyre drifts – og vedligeholdelsesomkostninger og i værste tilfælde miljøforurening. 

Korrosion og nedbrydning af betonstrukturen opstår når den ikke er beskyttet med plast og dette medfører slidtage, afskalning ind til stålarmeringen og ofte revner i konstruktionen.

Endvidere ser vi ofte, at nedgravede rentvandstanke i beton, er særligt udsat for nedbrydning af hydrolytisk korrosion. Revner i betonkonstruktionen kan betyde, at indtrængende grundvand kan forurene drikkevandet i tanken. 

Når ingeniører designer en betonkonstruktion, er de typisk optaget af ting som belastning, levetid og eksponering. Eksponeringen er særligt vigtig, eftersom hele konstruktionen kan korrodere og i værste fald miste sin styrke. Dette sker ofte hvis betonen kommer i kontakt med korrosive væsker, eller gasser (svovlbrinter), eller udsættes for mekanisk slid.

Ved brug af vores betonbeskyttelseslinere i termoplast, sikres en god beskyttelse imod nedbrydning af betonkonstruktionen. Vedligeholdelsesintervallerne forlænges og den forventede levetid øges betydeligt.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige betonbeskyttelsesliner, som passer til din applikation. Uanset om der er tale om nybyg eller en renoveringsopgave, så sørger vi for professionel rådgivning omkring installationsmetoderne, så du får den bedste løsning til dit projekt.

Læs mere om vores betonbeskyttelseslinere her.

Du kan også kontakte os på 4386 0300 eller læse mere om GPA Flowsystem A/S.  

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GPA Flowsystem A/S

Paul Bergsøes Vej 8
2600 Glostrup
Danmark
GPA Flowsystem A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063