23948sdkhjf

Frokostordning tilpasset til din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En god og nem frokostordning på arbejdspladsen kan hurtigt blive en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Samtidig er det også vigtigt at der, i frokostordningen, er tænkt på den gode smag, sundhed, bæredygtighed, miljø og reducering af madspild.

Bedre mad, bedre arbejdsplads
For ansatte kan frokosten være et højdepunkt på dagen. Her er der mulighed for at slå hjernen fra, være social og tale med sine kolleger, om ting der ikke nødvendigvis angår arbejdet. 

Hvis der ikke findes en tilfredsstillende frokost- eller kantineordning på arbejdspladsen, kan det nemt føre til, at travle ansatte prioriterer at spise deres kedelige medbragte rugbrødsmadder foran computeren. Dette er både med til at man isolerer sig for fællesskabet, men også at den næring man indtager går ud over ens sundhed og energiniveau til at præstere optimalt. En god frokostordning kan netop medvirke til bedre trivsel og produktivitet på arbejdspladsen.

Valget og sammensætningen af den rigtige mad, medvirker nemlig til at dine medarbejdere får optimal næring som styrker immunforsvaret, bevarer en høj koncentrationsevne og ikke mindst skaber glæde og energi på arbejdspladsen. 

Set ud fra et ernæringsmæssigt og trivselsmæssigt perspektiv er der derfor mange fordele ved at implementere en god og varieret frokostordning i din virksomhed.

Miljørigtig frokost
Det er vigtigt at tænke over hvordan din virksomheds frokostordning påvirker miljøet. Vores overordnede madforbrug belaster i gennemsnit klimaet mere end den samlede belastning fra vores forbrug af el, varme og benzin. 

Derfor er det som virksomhed, værd at tage stilling til, hvordan man mest mulig kan mindste miljøpåvirkning, overproduktion og madspild.

En leverandør der opfylder alle ønsker og behov  
Den rigtige leverandør af en eventuel frokost- eller kantineordning kan bidrage til en bedre arbejdsplads, hvor der bliver værnet om miljøet og bæredytighed gennem ernæringsrigtig, sund og smagfuld kost.  

Har din virksomhed brug for en god, nem og varieret frokostordning i København, så tilbyder Smagssans netop en unik løsning, som er tilpasset efter jeres behov og budget. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062