23948sdkhjf

Digital visualisering erstatter rejser hos Tvilum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Tvilum har bygget digitale visualiseringer af deres showrooms og giver kunder fra hele verden mulighed for at besøge Open House 2020 udstillingen.

I forbindelse med at pandemi-restriktionerne i 2020 løbende er blevet skærpet, har det ikke været muligt at byde gæster velkommen i virksomhedens 2x 1800 kvadratmeter store showroom.

Tvilum har i stedet bygget digitale tvillinger af de to showrooms, hvilket giver kunder fra hele verden mulighed for at besøge årets største udstilling (Open House 2020). Kunderne kan besøge de virtuelle showrooms døgnet rundt og kan tilgås via kundens computer, mobil, tablet eller med VR-briller. Netop et besøg med VR-headset giver kunden en realistisk mulighed for at fordybe sig i produktet og man kan minimere behovet for det fysiske fremmøde, når der skal træffes købsbeslutninger.   

Gå en tur i Tvilums digitale showrooms her

Matterport teknologien bygger digitale tvillinger

En digital tvilling henviser til en digital kopi af det faktiske fysiske rum eller emne. Matterport tilbyder en lettilgængelig og intuitiv teknologi, der kan benyttes til at bygge bro mellem det fysiske og det digitale rum. Teknologien gør det muligt at berige 3D visualiseringerne med call-to-actions, tekster, links, videoer og meget mere. Det gør værktøjet ekstremt kraftfuldt og understøtter features i showroomet fra den virkelige verden. Det giver kunden en unik oplevelse - en oplevelse af at være til stede. Slutproduktet er effektfuldt og arbejdsgangen med at bygge digitale tvillinger er simpel. 

1)      Scan dit rum eller emne med et Matterport Pro2 kamera og iPad
2)      Skræddersy præsentationen på My. Matterport.com  
3)      Publicer og del din præsentation via Matterport spaces

Tick Cad er vi specialister i at rådgive kunder omkring 3D scanninger og bearbejdning af scanningsmateriale. Kontakt os for sparring omkring dit 3D scanningsprojekt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063