23948sdkhjf

Få den rette køle-/fryseløsning til dit firma

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Driver du et hotel, en restaurant, en café eller måske en bagerforretning, og har du den rette køle-/fryseløsning? Hvis ikke, så kan du med stor fordel læse med her i denne artikel.

Her i denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvordan virksomheder kan sikre sig den helt rette køle-/fryseløsning, hvilket kan være altafgørende, hvis man opbevarer fødevarer eller andre varer, der skal på køl eller på frost.

Invester i et kølerum eller frostrum
Selv for de mindste restauranter og caféer kan det være en rigtig god ide at have et særligt indrettet kølerum eller frostrum. Det skyldes flere forskellige faktorer. Først og fremmest giver det et godt arbejdsmiljø, fordi du og dine medarbejdere har mulighed for at træde helt ind i rummet, i stedet for at I skal fokusere på at holde køleskabsdøre åbne og lukkede.

Derudover er et køle- eller fryserum indrettet på en måde, så der kan opbevares rigtig mange varer i forhold til den plads, der er i rummet, og det betyder, at du får mere ud af den plads, du allerede har, uden at det koster dig penge.

Hvem har behov for et fryse- eller kølerum?
Der er flere forskellige brancher, der med stor fordel kan nyde godt af at investere i et køle- eller fryserum. Her kan blandt andet nævnes:

·         Restauranter

·         Hoteller

·         Caféer

·         Kroer

·         Bagerier

·         Blomsterhandlere

I restauranter, caféer og andre spisesteder er det selvfølgelig nødvendigt, at fødevarerne kommer på køl eller frost, både før og efter tilberedningen. For bagerier er der ligeledes behov for at have et sted til at opbevare mælk, smør, cremer og lignende, og for blomsterforhandlere er der ofte et behov for at have et sted, hvor blomsterne kan køles ned for at sikre en længere holdbarhed.

Hvem kan levere min køle-/fryseløsning?
Der findes i dag rigtig mange forskellige virksomheder, der tilbyder levering og montering af både fryserum og kølerum. En af disse virksomheder er Dansk Køl & Klima, som tilbyder at køre ud til kunder i hele landet for at montere kølerum og/eller fryserum alt afhængigt af, hvad det konkrete behov er i den pågældende virksomhed. De har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og de har derfor kompetencerne til at hjælpe dig.

Hvis du vælger at lade Dansk Køl & Klima stå for monteringen af din kommende køle-/fryseløsning, så kan du selv vælge de ønskede mål for rummet, ligesom du også har mulighed for at vælge mellem forskellige rumtyper. Det betyder med andre ord, at du har mulighed for at få en skræddersyet og individuelt tilpasset løsning, der matcher lige netop de ønsker og behov, som du har til dit kommende kølerum eller fryserum.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063