23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Enkelt at installere, nemt at servicere, ekstremt holdbart

Murrelektronik bevæger sig ind på markedet for præfabrikerede ledningsnet til maskiner i landbruget, skovbruget og resten af den grønne sektor.

Murrelektronik tilbyder nu et helt koncept med kundetilpassede installationsløsninger til mobile maskiner, hvor elinstallationer ofte sidder i et udfordrende miljø med fugt, støv, rystelser, varme, kulde, kemiske påvirkninger og lign.

Konceptet kombinerer kendte elementer fra Murrelektroniks store produktkatalog og udgør samlet set et modulært system, der kan klare de ekstreme belastninger. Ydermere er det meget enkelt at installere og servicere. De skræddersyede løsninger består nemlig af bl.a. fieldbusmoduler, passive distributionsbokse, kabler og færdigmonterede stik. De leveres som skræddersyede ”kit”, og blandt andet fordi kabler er nøje afpassede til montagen og stikkene, er montagearbejdet hurtigt , og maskinernes driftssikkerhed høj. Der er nærmest tale om ”plug and play” - pak kabelsættet til den pågældende maskine ud, monter kabler og distributionsbokse og sæt stikkene i – så er den del af fremstillingsprocesen gennemført med ensartet, høj kvalitet.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.078