23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D Print - Vi sætter fart på din produktudvikling

Hos STEFFCA A/S har vi tilført vores rådgivning og produktløsninger et nyt element for at hjælpe kunder, som ønsker at få mere fart i deres produktudvikling.

FÅ DIN PROTOTYPE INDEN FOR 48 TIMER
Med vores nye 3D printer kan vi tilbyde dig hurtig levering af prototyper. I stedet for en langsommelig proces med at få fremstillet støbeforme, som måske skal ændres flere gange i processen, kan du blot sende os en CAD-tegning. Så printer vi din prototype og leverer den inden for 48 timer.

DU KOMMER HURTIGERE FREM TIL LØSNINGEN
Med vores 3D printer kan du få en prototype i bedste kvalitet, der kan kombinere hårdt og blødt materiale op til dimensionerne 255 x 252 x 200 mm. Det betyder, at du kan være mere alsidig, når du udvikler, da vi hurtigt kan levere dig forskellige materiale­kombinationer. På den måde kommer du hurtigt frem til den løsning, som du har brug for.

DESIGNFRIHED UDEN GRÆNSER
Vi kan printe knivskarpe detaljer – i lagtykkelse på 16 my (μ) – direkte fra din CAD-tegning. Det gør, at 3D print også er det optimale valg, hvis du skal have produceret små seriestørrelser af høj kompleksitet. Det er nærmest designfrihed uden grænser.

3D PRINT - SPRING VENTETIDEN OVER
Foruden tidsgevinsten, der altid er et vigtigt parameter i en udviklingsfase, får du en løsning, der også er økonomisk konkurrencedygtig i forhold til den traditionelle teknologi; du slipper for at investere i specialværktøj eller støbeforme – og vente på levering.

FÅ TESTET DINE IDEER OG KONCEPTER
3D printerne er efterhånden så avancerede, at de stort set har overtaget den rolle, som sprøjtestøbt plast før havde, når det gjaldt fremstilling af prototyper. Ved at lade os 3D printe kan du nemt og hurtigt teste nye ideer og koncepter, og dermed få et solidt beslutningsgrundlag, før du sætter en egentlig produktion i gang.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

RJ
Rene Jeppesen
Sales Engineer / Key Account
rene@steffca.dk

Send til en kollega

0.04