23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træt af fejlsøgning på store Profibus systemer

Helmholz tilbyder en Profibus twin- og multirepeater med op til 6 sider til opdeling af Profibus netværk.

Trods sin beskedne størrelse og mulighed for DIN rail montage er Helmholz Twinrepeater en effektivt enhed, når det kommer til gruppering og underopdeling af store Profinet systemer.

Du kender det fra almindelige el-installationer, hvor køkken, lys og andre forbrugere er opdelt i grupper, hvilket gør fejlsøgning lettere og problemer med kortslutninger mindre i omfang.

Profinet bussystemet har en del år på bagen, og mange virksomheder har et omfattende netværk installeret på adresserne. Disse systemer skal jævnligt vedligeholdes for at skabe stabil styring og dermed produktion. Hvem har ikke prøvet at skulle fejlsøge på et netværk, hvor ældre udstyr har været udsat for fugt?

For at gøre tingene lettere at fejlsøge på, er flere og flere virksomheder begyndt at opdele deres Profibus netværk i sektioner, eller grupper, om du vil. Dermed bliver det hurtigere og lettere at indkredse en kabel- eller udstyrsfejl, og dermed vil eventuelle produktionsproblemer vare i kortere tid.

Twinrepeater fra Helmholz leveres lige som så mange andre med 2 sider, hvor signaler udveksles imellem de to sider uden galvanisk kontakt, men Twinrepeateren leveres også med 4 og 6 sider, sålede at en enkelt enhed kan danne flere grupper omkring sig. Dette sparer plads, reducerer antallet af knudepunkter samt reducerer behovet for hardware til løsning af opgaven.

ROBOTECH A/S samarbejder med flere danske automatikvirksomheder, som tilbyder at udføre opdeling og installation på jeres netværk, enten som en turn key løsning, eller i samarbejde med jeres egen el- og automatik afdeling.

Vil du vide mere? så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf.: 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

Se mere om Helmholz på vor hjemmeside  her

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.095