23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Direkte styret procesmagnetventil med innovativt bælgsystem

Nye ventilaktuatorer GEMÜ GDR og GSR til pneumatisk aktiverede drejearmaturer

Den nye magnetventil GEMÜ M75 kompenserer kraften fra tryk ved hjælp af et dobbeltbælgprincip

Ventilspecialisten GEMÜ introducerer den nye procesmagnetventil GEMÜ M75 med trykaflastning på markedet. Trykkræfterne kan kompenseres ved hjælp af et innovativt dobbeltbælgprincip. Det bevirker, at den nye ventil med den meget kompakte magnetaktuator kan anvendes til processer med et driftstryk på op til 6 bar i de indvendige diametre, der er til rådighed.

Magnetventiler udmærker sig ved korte indstillingstider og er dermed velegnede til doseringstrin inden for blandingsteknik. Uanset om det er inden for den kemiske industri, vandbehandling, i vaske- og rengøringsanlæg eller i forbindelse med galvaniseringsteknik – magnetventiler kræver kun lidt vedligeholdelse og udgør ved små indvendige diametre et prisgunstigt alternativ til pneumatisk eller elektromotorisk betjente ventiler.

Den nye, direkte styrede 2/2-vejs-procesmagnetventil GEMÜ M75 har en plastindkapslet drivmagnet, der fås til forskellige tilslutningsspændinger. Ventilen er skånsom mod ressourcerne takket være en energibesparende holdestrømsreduktion. De dynamiske og statiske trykkræfter kompenseres via den dobbelte bælg.

Takket være et bredt udvalg af husmaterialer i høj kvalitet (PP, PVC og PVDF) samt en hermetisk adskillelse mellem medium og aktuator ved hjælp af O-ringe i forskellige udførelser sørger den nye procesmagnetventil for et pålideligt procesforløb – også i forbindelse med aggressive medier. Ventilen kan både anvendes til gasformige og flydende medier og er egnet til vakuum. Den kompakte magnetventil egner sig til åben/lukket-applikationer i de indvendige diametre DN 8 til 15 (kan med en adapter udvides til DN 20).

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.062