23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højere sikkerhed med firewall og eget IP på netværket

Den industrielle firewall fra Helmholz er også udstyret med NAT teknologi, så du selv kan vælge IP adresse på ydersiden af dine maskiner

Truslen fra hackere griber om sig og det er mere nødvendigt end nogensinde før at beskytte de industrielle netværk i produktions virksomhederne.

En hurtig og let måde at løse dette på, er ved brug af Helmholz Wallie enheden, Den er kompakt og passer på DIN skinnen i maskinens el-skab og er en effektiv firewall der forhindrer uautoriseret adgang til maskinens controller.

Udover den simple firewall funktionalitet, har Wallie enheden også en NAT funktionalitet, hvor man kan skifte IP adressen på ydersiden af maskinen, dette forhindrer kriminelle personer med kendskab til maskinens standard IP opsætning at få adgang via default IP adresser.

Den fleksible eksterne IP adresse gør det også muligt at installere flere ens maskiner med ens IP adresser på maskinens netværk, uden at det går ud over virksomhedens styringsnetværk, simpelthen fordi, at hver af de ens maskiner bliver defineret med hver sin unikke (valgt af virksomheden) IP adresse på det ydre netvæk.

Denne NAT funktionalitet gør det også lettere for producenten af maskinen når serviceteknikkeren via  fjernopkobling laver fejlsøgning, eller Software opdateringer på maskinens controller og andre komponnter; simpelthen fordi at alle standard IP adresser er forblevet uændret på maskinens indre netværk. 

En yderligere fordel ved Wallie  er;  at  den også sikrer galvanisk adskillelse imellem maskinen og virksomhedens netværk og den kan naturligvis også danne galvanisk adskilte netværk med flere maskiner som hver især kan  reguleres effektivt på port niveau.

Vil du vide mere om denne nemme netværks device, der kan sikre og adskille netværk, så er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på tlf; 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

Du kan fine mere information på vor hjemmeside her

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.031