23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mangler du værnemidler?

Vi tilbyder et komplet sortiment af værnemidler i høj kvalitet. Vores Ansigts- og Mundvisir er designet og produceret i Danmark. Vi garanterer høj kvalitet, hurtig levering og super service.

ANSIGTSVISIR  -  CE-GODKENDT
Ansigtsvisir fra Steffca er produceret i kvalitetsmateriale med justerbar elastik og skumpude, hvilket gør visiret yderst behageligt at bære.

Visiret dækker hele ansigtet og beskytter effektivt næse, mund og øjne mod virussmitte gennem nys og dråber fra andre mennesker. Det er designet til engangsbrug, men kan vaskes og desinficeres og tages i brug igen. Ansigtsvisiret fra Steffca er CE-godkendt.

MUNDVISIR
Mundvisiret er et alternativ til mundbind og ansigtsvisir og er designet til restaurations- og levnedsmiddelbranchen, butikspersonale, private etc. Det kan med fordel benyttes, hvor det er vigtigt, at hele ansigtet kan ses på bæreren. Desuden har mundvisiret den fordel, at bæreren kan trække vejret ubesværet.

Mundvisir er godkendt til brug, hvor mundbind og ansigtsvisir skal bruges iflg. retsinformation BEK nr. 1534 af 28/10/2020 §6 stk. 2. Mundvisiret er ikke medicinsk udstyr eller CE-godkendt.

MUNDBIND TYPE IIR  -  CE-GODKENDT
Mundbindet er godkendt til medicinsk brug og hører under kategorien type 2, hvor risikoen for smitte bliver mindsket begge veje – både fra og til bæreren. Mundbindet er CE-godkendt.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Martin Steffensen
Managing Director
martin@steffca.dk

Send til en kollega

0.047