23948sdkhjf
Del siden
Annonce

30 års jubilæum bliver til en oktoberfest

Fredag den 20. juni 2008 fejrer INOX sit 30 års jubilæum. Gæsterne bydes indenfor i en verden af tyrolerstemning og oktoberfest.

I 1978 grundlægges stålgrossistvirksomheden INOX i Ry. Virksomheden bliver i januar 2003 overtaget af den Italienske Stålkoncern Valbruna, og virksomheden bliver dermed en del af den internationale Valbrunagruppe med hovedsæde i Vicenza.

INOX har et bredt produktprogram inden for rustfrie og syrefaste kvaliteter og dimensioner.
Siden 2006 har INOX derudover specialiseret sig i forædling af rustfrit stål. Der er oprettet et slibe-, save- og skærecenter, som fremover bliver en organisatorisk enhed med et stærkt markedsfokus.

I 2003 bliver Henry Hansen administrerende direktør for INOX. Han bliver garant for en moderne, flad ledelsesstruktur med højere grad af frihed til den enkelte medarbejder. I de sidste fem år er der opstået en ny virksomhedskultur og et nyt værdigrundlag med fokus på ansvarlighed, teamånd, udvikling, kommunikation og resultatorientering.

Kulturen hos INOX er præget af en humoristisk og uformel omgangstone, og vi fejrer derfor jubilæet med en oktoberfest. Virksomheden omdannes til en bierstube, hvor der serveres bratwurst, sauerkraut og øl i stride strømme. INOX medarbejdere byder gæsterne velkomne i tyrolerkostumer, og et tyrolerband spiller op til dans hele eftermiddagen og aftenen.

INOX Stål Handelsselskab A/S
Boeletvej 7
8680 Ry
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87633411
P nummer: 1002775657

Send til en kollega

0.062