23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks manager overtager som salgschef hos KUKA Nordic

- "Jeg har stor interesse for digitale platforme" KUKA Nordic har udnævnt en ny salgschef. Kim Reeslev, landechef i Danmark, overtager ansvaret for salgsarbejde i de nordiske og baltiske lande.

– Jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med vores slutkunder og systempartnere i de forskellige lande, siger Kim Reeslev.

For Kim Reeslev vil det være en forholdsvis kort startafstand til det nye job. Han har været KUKA Nordics Country Manager i Danmark siden 2010 og er dybt fortrolig med branchen og de udfordringer og muligheder, som kunder står over for.
– Vi er i en ekspansiv fase af industrihistorien. Der vil være en ekspansiv digitalisering, og det bliver spændende at være involveret og drive salgsarbejdet på en lidt bredere front, siger Kim Reeslev.
Tendensen mod industri 4.0 med smarte fabrikker, brugen af digitale tvillinger og så videre er ting, der passer ham som meget.
– Ja, jeg har stor interesse for digitale platforme. Løsninger omkring dette og jeg har arbejdet med dette i mange år på det danske marked, siger han.
Kim Reeslev har selv en baggrund som ingeniør. Siden 2019 er han også formand for den danske industriforening DIRA (Danish Industrial Robot Association), der samler over 200 virksomheder med fokus på robotik. Det handler om alt fra producenter af robotter til systemintegratorer, forskere og virksomheder, der bruger robotter.
– En sjov opgave, der føles meget givende. Et af mine mål som formand er at styrke samarbejdet mellem systemintegratorer, producenter og forskere. Det er der store gevinster med, siger han.
Kim Reeslev overtager jobbet som salgschef efter Joacim Lorentsson, der for nylig tog et skridt op i organisationen som administrerende direktør for KUKA Nordic. Han er meget tilfreds med valget af Kim Reeslev som hans efterfølger.
– En meget dygtig person. Kim har et stærkt engagement og en dyb forståelse af udviklingen i hele branchen, siger han.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.095