23948sdkhjf

Gummi/metal-emner fra Olet Industrigummi A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olet Industrigummi A/S

Vi oplever stigende efterspørgsel på gummiemner, som er vulkaniseret sammen med metal, hvor kunderne er sikre på god vedhæftning mellem gummi og metal.

Der er rigtig mange muligheder for at fremstille gummi/metal emner. Det er muligt at vulkanisere de fleste typer gummi bl.a. EPDM, NBR, SBR, Silikone m.m. på mange forskellige metaller som f.eks. messing, titanium, bronze, aluminium, alm. og rustfrit stål. Ved at vælge de rigtige materialer kan emnerne også bruges til kontakt med fødevarer.

Den vigtigste forudsætning for god vedhæftning mellem gummi og metal, er en grundig forbehandling af metallet, hvor metallet bliver affedtet, sandblæst og primet med den type primer, der passer til gummitypen. Netop her har vi set flere frustrede kunders eksempler på emner, der ikke kan holde til den belastning, som gummi/metal-emnet er beregnet til. Det skyldes,, at der er ikke er lavet en ordentlig forbehandling af metallet, som gør at vedhæftningen ikke fungerer. Det er tidskrævende at lave en ordentlig forbehandling og derfor kan det være der, hvor der bliver sparet på arbejdslønnen for at kunne levere et billigere produkt - med det resultat at emnet går i stykker før tid.

Hos Olet Industrigummi A/S har vi vores egen klargøringsafdeling med vaskemaskine, sandblæser og stikskabe til den efterfølgende priming for at sikrer vi os at forbehandlingen er optimal før vulkanisering.

Har I emner, hvor der skal vulkaniseres gummi og metal sammen, så kontakt os og vi vil vejlede i valg af den rigtige gummikvalitet til opgaven og design af metallet, så den bedste vedhæfning opnåes.

Kontakt Olet Industrigummi A/S på tlf. 75 36 16 60 eller på www.olet.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olet Industrigummi A/S

Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark
Olet Industrigummi A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062