23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering ønsker dig glædelig jul og godt nytår

2020 er ved at rinde ud, og i Process Engineering vil vi gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi kan se tilbage på et år, som bestemt ikke har set ud som vi regnede med, da vi stod tilbage i januar klar til at tage hul på et nyt år. Da vi slog dørene op for det nye år i starten af januar, var det med ændringer i vores organisation. Vi bød velkommen til COO Mogens Olesen som et led i vores vækstplan for Danmark, samt øge vores udenlandske aktiviteter. Kort efter ramte Corona Danmark. Epidemien var ukendt for os alle og gav os en hverdag med ændrede arbejdsforhold og en større brug af online møder.

I vores norske afdeling i Oslo kunne vi i sommers fejre, at det var et år siden, at vi slog dørene op. Her har vi haft en god start på det norske marked med mange spændende projekter i bagagen og udvikling i medarbejderstaben.

I efteråret blev vi for tredje år i træk certificeret i Great Place to Work, hvilket vi er rigtig glade for – særligt i denne tid, hvor alting ikke er, som det plejer.

Anden bølge af epidemien er over os, og med erfaringer fra foråret har vi nu indfundet os i de ændrede forhold. Vi ser derfor frem til at gå et lysere 2021 i møde og ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak for samarbejdet i 2020 og på gensyn i 2021.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047