23948sdkhjf

RASCH TR: Temperering af chokolade

| Medlemsnyhed | Indrykket af Salicath ApS

RASCH TR forhandles af Salicath ApS

Salicath er eksperter i temperering af chokolade og forhandler maskinen RASCH TR fra vores leverandør RASCH.

RASCH TR findes i 5 forskellige størrelser med kapacitet på henholdsvis 500, 1.000, 1.500, 2.000 og 2.500 kg/time

RASCH TR kan også temperere fedtfattige chokolade masser med et fedtindhold helt ned til 26 %.

RASCH TR kan temperere chokolade masser indeholdende hele hasselnødder, alle former for hakkede eller knækkede nødder og visse tørrede frugter eller små stykker nougat.

Maskinen er konstrueret så den er meget rengøringsvenlig.

Se også:  www.salicath.dk

Kontakt:

Salicath ApS

Tlf: 4016 1201

E-mail; jensaage@salicath.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Salicath ApS

Troensevej 25c
5700 Svendborg
Danmark
Salicath ApS

Send til en kollega

0.11