23948sdkhjf

Webinar om sunde fødevarer - lavere salt, sukker & fedt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut sætter fokus på forbrugernes forståelse af ingredienser, og kommer med anbefalinger til, hvordan fødevareindustrien og danske ingrediensvirksomheder kan være med til at forbrugerne vælger sundere fødevarer.

Arbejder du med udvikling og markedsføring af sunde fødevarer med lavere salt, sukker og fedt, er dette webinar relevant for dig.

Teknologisk Institut har på vegne af Fødevarestyrelsen kortlagt forbrugernes holdning til eksempler på ingredienser fra ingredienslisten fra kendte fødevarer, samt hvilke løsninger, der findes på det danske ingrediensmarked til at reducere sukker-, fedt-, og saltindhold.

Undersøgelsen giver samtidigt ny indsigt i de danske forbrugeres adfærd. 

Resultatet af undersøgelsen præsenteres på et webinar den 21. Januar 2021. Se mere og tilmeld dig her:

Webinar sunde fødevarer 21. januar 2021

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.078