23948sdkhjf

Delicate opruster efter convenience-boom

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

I Greve står nye produktionslokaler på 5100 kvadratmeter klar til Delicate, der siden 2003 har produceret velsmagende salater og hurtige måltidsløsninger til danskerne.

Convenience trender. Danskerne vil have adgang til madvarer på en nem og hurtig måde, fordi tid ofte er en mangelvare i dagligdagen. En undersøgelse fra Madkulturen viser, at næsten hver tredje dansker bruger under 15 minutter på at lave aftensmad, ligesom 31 procent lader færdigkøbte elementer indgå i aftensmåltiderne. Tid er penge og derfor betaler flere og flere gerne for at få et produkt, hvor tilberedningstiden er minimal eller ligefrem ikke-eksisterende.

Denne tendens har Delicate formået at udnytte, og på baggrund af den stigende efterspørgsel er de nu rykket knap 10 kilometer sydpå til Greve. Her står helt nye produktionslokaler klar. Første spadestik blev taget i oktober 2019, og med bygninger på 5100 kvadmeter og en tilhørende grund på 10.000 kvadratmeter er der tale om en stor opgradering. De topmoderne faciliteter, der er fem gange større end tidligere, danner rammen om yderligere vækst og produktudvikling. Samtidig med flytningen er der også sket en navneændring fra Eksotiske Delikatesser til det mere mundrette Delicate.


Mere økologi
Især inden for økologi tages der markante skridt i disse år. Delicate ønsker at udvise social ansvarlighed, og derfor er økologiske og bæredygtige fødevarer en stor prioritet for fremtiden.

”Vi er af den overbevisning, at den gode smag kun kan sikres ved at bruge friske og kvalitetsfulde råvarer – og for fremtiden vil vi også satse mere og mere på økologiske råvarer. Hos Delicate kræser vi for maden under tilberedningen, og vi forsøger kontinuerligt at udvikle nye produkttyper og smagskombinationer”, fortæller Ahmet Türkoglu, der er direktør hos Delicate.

Med denne tilgang er Delicate blevet en del af danskernes hverdag – hvad enten det er i togkupéen, i frokostlokalet eller noget helt tredje. Kombinationen mellem convenience, kvalitet og smag har resulteret i markant vækst på det danske marked, og Delicates produkter kan i dag findes i stort set alle supermarkeder, sygehuse og benzintanke, ligesom også foodservicesektoren efterspørger Delicates salater.

Hvis du vil vide mere om Delicate, kan Q Foods kontaktes her. Q Foods varetager salget på det danske marked.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.093