23948sdkhjf

Gibotech hjælper dansk kunde med at optimere produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Det er en af de helt store danske producenter af komponenter til træindustrien, der atter lægger en ordre hos Gibotech.

Coronakrisen har været med til at sætte fokus på producerende virksomheders forsyningssikkerhed og de fleste danske virksomheder vil gerne være med til at skabe danske arbejdspladser. Det kan fx gøres ved at automatisere, så man øger kvaliteten og produktiviteten og dermed konkurrenceevnen.

Den nye maskine er en CMS Pro Evolution CNC maskine og er nummer 5 i rækken af CNC maskiner som Gibotech leverer til kunden.  

- Det er uden tvivl en tillidserklæring, at kunden har valgt en af vores maskiner igen. Vores mission er at skabe værdi for mennesker, og når en kunde gentagende gange vender tilbage, vil jeg sige, at vi er lykkedes meget godt med det, lyder det fra Henrik Thomsen, Product Manager CNC hos Gibotech.

 Fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø

Med CMS Pro Evolution er der fokus på både sikkerhed og arbejdsmiljø. Maskinen leveres nemlig med fuldt afskærmet bearbejdningsområde, som sikrer operatørens sikkerhed, samtidig med at maskinen lydisoleres. Afskærmningens udformning er desuden med til at begrænse eventuelle støvgener fra de bearbejdede emner. De fire kameraer, som er placeret i bearbejdningsområdet, øger sikkerheden yderligere, da operatøren let kan holde øje med bearbejdningsprocessen på en skærm ved betjeningspanelet.

Der er plads til i alt 168 værktøjer i værktøjsveksleren som består af fire kædevekslere med plads til 42 værktøjer på hver kæde.  

 CMS Pro Evolution CNC maskinen leveres med fire 5-aksede bearbejdningsenheder fordelt på 2 portaler, så den 19 meter lange maskine kan bearbejde flere emner på én og samme tid.

Service og vedligehold

For at en maskine yder optimalt, er det vigtigt, at den bliver vedligeholdt. Gibotechs serviceafdeling servicerer ikke kun maskiner, de selv har leveret, men også maskiner af andre fabrikater hos denne kunde. Gibotech er derfor en stærk samarbejdspartner, der forstår vigtigheden af, at produktionsapparatet til hver en tid er produktivt og godt vedligeholdt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094