23948sdkhjf

Udstyr og rådgivning sikrer optimal pulverhåndtering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mespo ApS

Mespo ApS er specialist udstyr der kan håndtere processer med pulver og tørstoffer i både fødevareindustrien såvel som mineral, kemi og den farmaceutiske industri.

Mespo er specialiseret i at rådgive om håndtering af pulver til industrien og sammensætte udstyr og maskiner, der er tilpasset en specifik produktion. Det er udstyr til at transportere, sigte, blande og dosere pulver og kan for eksempel være blandere, der er nemme at rengøre, eller et lukket transportsystem til at transportere pulveret. I 2020 begyndte Mespo at levere containere af rustfrit stål til håndtering af både pulver og væske.

I fødevareindustrien og i den farmaceutiske industri er der store krav til dokumentation. Design og løsninger udføres som en selvfølge iht. EHEDG og EU direktiverne.

Mespo har været godt i gang i Danmark i en årrække, men er i fuld gang med at udvide marked til både Sverige og Norge med henblik på at blive en væsentlig aktør på det nordiske marked fremover. Vi har foreløbig etableret søsterselskabet Mespo Sweden AB i Sverige, der i øvrigt også dækker det norske marked. Vores medarbejdere har mange års erfaring i pulverhåndteringsbranchen, og besidder viden om pulverteknologi, installation og idriftsættelse af en bred vifte af procestrin.

Specialet  rådgivning, projektering, levering af komponenter og maskiner samt løsninger inden for pulverhåndtering og procesudstyr.

Kontaktoplysninger:

Kenneth Andersen. Email: kea@mespo.dk, Tlf +45 53 82 41 00. Område Danmark og Norge

Bo Christoffersen. Email: bc@mespo.dk, Tlf. +45 42 91 41 00. Område: Danmark

Anders Fridman. Email: af@mespo.se, Tlf + 46 70 833 66 46. Område: Sverige og Norge


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mespo ApS

Energivej 3
4180 Sorø
Danmark
Mespo ApS

Send til en kollega

0.094