23948sdkhjf

Ergonomiske løft til fødevareindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Med overskriften "Lifting is for tables - not for humans", sætter TRANSLYFT, den største løftebordsproducent i Danmark, en storstilet kampagne i gang, der sætter fokus på at optimere ergonomien i fødevareindustrien.

Nye løsninger gør det muligt at effektivisere fødevareindustrien samtidig med, at der er fokus på bedre ergonomi og et godt arbejdsmiljø. 

"Det kan være svært at finde løsninger på markedet til fødevareindustrien, fordi maskinerne skal kunne modstå eksempelvis effektiv rengøring flere gange om dagen eller stå i korrosive miljøer. Vi arbejder med åbne designs, der gør løsningerne nemme at rengøre og bruger rustfri stål og certificerede komponenter, så vi kan skræddersy løsninger til de enkelte behov", fortæller administrerende direktør og ejer, Jens Egelund. 

Tilpassede ergonomiske løsninger er nøglen til sunde medarbejdere og øget produktivitet
I fødevareindustrien skal mange ting simpelthen gøres i hånden, for eksempel fordi ingredienserne ikke er i en størrelse, der passer til alle, fordi processerne er under konstant forandring eller fordi mennesker er en medvirkende faktor til at skabe kvalitet i verdensklasse.

Men at gøre det i hånden betyder ikke at gøre det alene eller uden hjælp. Tilpassede hydrauliske løsninger, der passer til dit nøjagtige behov, giver dig:

• et bedre arbejdsmiljø
• en mere effektiv produktion
• en menneskecentreret maskinstøttet virksomhed

Hos Translyft finder vi og producerer de løsninger, der passer til dit behov. Med mere end 55 års erfaring og en løbende innovativ tilgang er vi det første valg, hvis du ønsker en løsning, der passer til dit behov for ergonomi, hygiejne og tilpasning. Vi er simpelthen de bedste valg til at skabe hydrauliske løsninger i fødevareindustrien.

Det går ofte også stærkt i fødevareindustrien, og derfor sker det af og til, at kapaciteten ikke bliver udnyttet optimalt. Derfor har TRANSLYFT fx udviklet et løftebord til rullebure og røgstativer, så virksomhederne kan få udnyttet både de øverste og de nederste rækker/lag på burene og stativerne uden at gå på kompromis med ergonomien.   

Gå til kampagnesiden og lad dig inspirere af de 6 nye modeller i rustfrit design, som vil kunne benyttes direkte i fødevareindustrien. Alle produkter kan også lavet i malet stål eller galvaniseret stål alt afhængig af efterspørgslen.  Kontakt os gerne på tlf. 9886 4900 eller se mere på kampagnesiden her:

Kampagneside

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Billeder & videoer

translyft roll cage lifter translyft manuel arbejdsbordtranslyft TSL palleløfterTranslyft hygiejnisk deseign løftebord

Send til en kollega

0.125