23948sdkhjf

Fusion: F.L. Teknik fusionerer med Mariendal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mariendal

F.L. Teknik i Hjørring bliver nu til Mariendal og indgår som fuldgyldigt medlem af Automationsteamet.

Specialiseret rådgivning under ét tag

F.L. Teknik i Hjørring blev i starten af 2020 opkøbt af Mariendal, som ønskede at udbygge automationskompetencerne i det nordjyske. 

F.L. Teknik har specialiseret sig inden for PLC-programmering, tekniske anlæg og vægt- og styringssystemer inden for landbrug og industri. Opkøbet af F.L. Teknik skete som led i en større strategiplan i Mariendal med fokus på specialer inden for automation. F.L. Tekniks specialer vil derfor indgå som en del af Mariendals automationskompetence.  

”Mariendal kommer til at arbejde med samme løsninger som hidtil, men med fusionen udvides paletten i forhold til det tværfaglige arbejde inden for automation. Automation er et område, som Mariendal kommer til at satse mere på i fremtiden. Vi har i mange år haft fokus på automation og styringer og leveret mange automatiske procesanlæg til industrien. Nu får vi endnu større volumen og har sat et hold, som kan levere hele paletten af automatiske løsninger til industri, liberalt erhverv og landbrug”, udtaler Keld Ramlov.

Thomas Bukdahl, sættes i spidsen for Automation, som udover industriautomation dækker over bygningsautomation/CTS, og tavleproduktion. Morten Trudslev er ansat som daglig teamleder for Industriteamet i Hjørring, som indebærer det nu tidligere F.L. Teknik.

”Vi er stolte af fusionen, som vi mener vil komme mange kunder og samarbejdspartnere til gode”, slutter Keld Ramlov. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mariendal

Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Danmark
Mariendal

Send til en kollega

0.093