23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi skal skabe grobund for uddannelse

I Process Engineering er vi bevidste om, at vi har et medansvar for den verden, vi lever i. Derfor er det vigtigt for os at gøre en indsats alle de steder, vi kan. Særligt har vi fokus på at skabe grobund for uddannelse.

Gennem mere end 10 år har vi haft fokus på at tage del i at tilbyde uddannelse og opfordret alle uanset alder og køn om at ansøge hos os. Det har vi ved at tilbyde elevpladser til bl.a. studerende fra Teknisk Designer uddannelsen, tage ingeniørpraktikanter ind i forbindelse med deres studie og speciale, have elever fra 8. og 9. klasse i erhvervspraktik, deltage i forskellige jobmesser og ansætte ingeniørstuderende i studiejob under deres studietid.

”I Process Engineering mener vi, at vi har et socialt ansvar for at være medvirkende til, at så mange som muligt kan være med til at sikre vækst og fremgang på det danske arbejdsmarked. Vi har fokus på at støtte op om FN’s verdensmål 4 ”Kvalitetsuddannelse” og 5 ”Ligestilling mellem kønnene”, da vi mener, at alle skal have mulighed for at få en god uddannelse, uanset hvilket køn man har. Dette gør vi ved at tage elever og praktikanter ind og klæde dem på så godt som muligt. Ikke kun fagligt, men også personligt. Elever og praktikanter bliver tilknyttet en mentor, som er medvirkende til, at tiden hos os bliver en god og faglig oplevelse. Dette er ikke kun en fordel for de medarbejdere, vi tager ind. Det giver også Process Engineering nogle værdier i form af at bidrage til kommende arbejdskraft, og samtidig motiverer det organisationen i at lære fra sig. Vi tror på, at vi alle har noget unikt og værdifuldt at bidrage med,” siger Dorte Mohr Carstensen, HR-ansvarlig i Process Engineering.

Fra teori til praksis i Process Engineering

Flere af de elever og praktikanter, der igennem tiden har haft sin gang i Process Engineering, har vi set til i årene efter. Flere gange har vi været så heldige at kunne ansætte dem efter deres uddannelse, og andre gange har vi fortsat samarbejdet med dem ude hos vores kunder. Generelt oplever vi stor efterspørgsel på elever og praktikanter hos os – og dét er vi rigtig glade for.

Én af de studerende, vi senest har haft glæden af, er Khatera Ashrafi, der de sidste par år har været elev i afdelingen i Sorø i forbindelse med hendes uddannelse som Teknisk Designer.

”Jeg har været rigtig glad for at være i Process Engineering. Jeg har lært en masse, som jeg ikke troede, jeg ville komme til at lære, da jeg startede på uddannelsen. Det giver så meget mere at komme ud og arbejde med rigtige projekter. Det at se sit arbejde blive til et virkeligt anlæg er super fedt. For mig har elevtiden været mere, end jeg forventede. Process Engineering går meget op i elevens forløb, og det er nok ikke alle steder, at de tænker som her. Der bliver taget hensyn til alt. Både hvordan den første dag skal være, og hvordan man bedst kommer ind i arbejdets rutiner, og så er der også stort fokus på en som menneske. Som elev har jeg følt mig stolt over at arbejde her. Særligt når jeg ser på alle de store opgaver, som firmaet har udført, så føler jeg mig stolt over at være en del af det,” fortæller Khatera.

Tilbage i december bestod Khatera sin eksamen, og vi er så heldige at have fornøjelsen af hende hos os lidt endnu.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.063