23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny podcast: Automatiseret evaluering af komplekse sensordata

Lyt med når vi dykker ned i emnet automatisk evaluering af komplekse sensordata med udgangspunkt i et af vores udviklingsprojekter.

 

Lyt med i podcastserien ”Automatiseret evaluering af komplekse sensordata”, hvor vi tager udgangspunkt i et af vores resultatkontraktprojekter. Mikael Fuglsang og Ulf Larsen fortæller om baggrunden for projektet og hvorfor det giver mening at anvende automatisk evaluering.

Vi dykker ned i teknikken bag hører om dataopsamlingen og evalueringsalgoritmen. Vi hører også om validering og hvordan man sikrer at modellen viser rigtigt, ligesom vi ser nærmere på perspektiverne, potentialet og fordelene.

LYT TIL PODCASTSERIEN LIGE HER!

Store konstruktioner skal inspiceres for fejl både i produktionen og når de har været i brug i en given tid. Det kan enten gøres med håndholdt eller automatiseret inspektionsudstyr. Efterfølgende foretager en specialist en manuel evaluering af de opsamlede data. Mængden af data er omfattende, og jo flere indikationer på fejl der findes, jo længere tid skal specialisten bruge på at analysere data.

Med Automatisk evaluering (AE) af komplekse sensordara kan man gøre evalueringen mere objektiv og standardiseret samt reducere behovet for specialistvurderinger og dermed reducere analysetiden fra dage til minutter. 

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047