23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed! KLEEline elektriske inline aktuatorer.

Velegnet til bl.a. hæve-, sænke-, løfte- samt tryk- og trækfunktioner samt til positioneringsopgaver.

In-line aktuatorerne drives af en permanentmagnetmotor med planetgear. Ved at anvende planetgear frem for snekkegear får man en slank model, som kan indgå i en række applikationer, hvor det ikke er muligt at tilpasse andre former for aktuatorer.

Vi kan nu tilbyde et bredt program af  aktuatorer under eget navn KLEEline, der har samme høje kvalitet du kender fra andre Klee-produkter.

KLEEline elektriske aktuatorer er af typen in-line og anvendes blandt andet til hæve-, sænke-, løfte- samt tryk- og trækfunktioner samt til positioneringsopgaver.
In-line aktuatorerne drives af en permanentmagnetmotor med planetgear. Ved at anvende planetgear frem for snekkegear får man en slank model, som kan indgå i en række applikationer, hvor det ikke er muligt at tilpasse andre typer aktuatorer.

5 gode grunde til at vælge KLEEline:
Limit Switch som standard
Limit Switch er standard i KLEEline aktuatorerne. Derved undgås afbrændte motorer og fastkørsler.
Styringer
I kraft af den indbyggede Limit Switch kan der tilbydes flere forskellige styringer med analog eller digital indgang, samt 1-4 aktuatorer synkront.
Overstrømsbeskyttelse
Mulighed for indbygget overstrømsbeskyttelse i aktuatoren, og derved kan en simpel drift klares uden brug af ekstern styring.
Aluminium/rustfast stål
KLEEline tilbydes som standard i ALU eller AISI316 rustfast stål.
Kvalitet
Produceret af gennemtestede materialer i højeste kvalitet. Tæthedsklasse IP67M som standard. Alle aktuatorer bliver testet og kontrolleret inden afsendelse.

Læs mere og se det store udvalg her.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Send til en kollega

0.031