23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye cheesecakes fra Q Foods får tænderne til at løbe i vand

Vidste du, at der ligger en lang historie bag cheesecaken? Der er sket meget, siden oldtidens grækere tog de første spæde step til den cheesecake, vi kender så godt i dag.

Kontakt Q Foods-konsulenterne her, hvis du vil høre mere om vores kagesortiment

Cheesecake er populært over det meste af verdenen, og den har en lang historie bag sig.

Det menes, at den har sin oprindelse i oldtidens Grækenland. Datidens cheesecake blev anset som en god energikilde, og der kan findes tegn på, at den blev serveret i forbindelse med de første antikke former for Olympiske Lege 776 år f.Kr.

Siden er sket meget, og opskriften er blevet moderniseret i mødet med forskellige kulturer. I årenes løb begyndte folk at sætte deres eget præg på cheesecaken, og nye sammensætninger opstod med afsæt i landespecifikke traditioner. Den mest kendte udgave i Danmark er New York-versionen. Det var nemlig i USA, at flødeosten i 1873 blev opfundet ved en tilfældighed. Denne har sidenhen været en vigtig ingrediens i cheesecaken – både i USA og Danmark.

Men på trods af flødeostens indtog, er mulighederne for variation stadig mange. Ved at tilføje forskellige toppings og ingredienser gives cheesecaken et smagfuldt tvist. Danskerne elsker det – de har for alvor taget cheesecaken til sig.

Hos Q Foods har vi et bredt udvalg af cheesecakes og andre lækre desserter. Senest har vi udvidet sortimentet med 3 nye cheesecakes: forrest fruit, lemon og cookie. Her får du en sprød bund, fyldig ostecreme og lækker topping med afsæt i dine behov og ønsker. Få dem leveret på frost og vær sikker på, at din cheesecake er tiptop hver eneste gang.

Kontakt Q Foods-konsulenterne, hvis du kunne se vores udvalg skabe værdi i din forretning. 

Find kontaktoplysninger her - vi sidder klar til at hjælpe dig

Falengreen A/S
Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19944077
P nummer: 1004115987

Send til en kollega

0.028