23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Registrering af volumenstrømmen i anlæg og rørledninger

Producenten af ventil-, måle- og reguleringssystemer GEMÜ lancerer den nye ultralydsflowmåler GEMÜ 3040, som benyttes til berøringsløs registrering af ledende og ikke-ledende væskevolumenstrømme.

 

Ultralydsflowmåleren GEMÜ 3040 er kendetegnet ved at understøtte høje indvendige diametre (DN 10 til 50), ved ikke at indeholde bevægelige dele i de områder, der kommer i kontakt med medier og ved en øget målenøjagtighed samt reproducerbarhed af måleresultater. Både ledende og ikke-ledende medier kan måles i et trykområde på 0 til 16 bar med en målenøjagtighed på 2 % fr den aktuelle måleværdi. Flowmåleren kan anvendes i et temperaturområde fra -10 til 80° C.

Kvalitetsventilhusene i plast sikrer, at flowmåleren kan benyttes til aggressive medier som for eksempel syre og lud. Brugen i kølekredsløb, i kemiske processer eller i forbindelse med vandforsyning viser kun et lille uddrag af GEMÜ 3040's brede anvendelsesområde.

Det oplyste display, der er monteret som standard, muliggør programmering direkte på stedet. Desuden kan alle de vigtigste driftsparametre aflæses direkte på flowmåleren, ligesom måleren som standard er udstyret med en integreret tomrørsovervågning samt en mængdetæller. Desuden kan alle de gængse elektriske og mekaniske tilslutninger anvendes med henblik på at sikre en optimal integration på meget forskellige anvendelsesområder.

Da sensorteknologi også hyppigt anvendes i forbindelse med procesautomatisering eller -overvågning i reguleringskredsløb, kan måleapparatet GEMÜ 3040 kombineres med en GEMÜ ventil og en GEMÜ stillings- eller procesregulator, så der dannes et komplet trykreguleringssystem.

Med indførelsen af ultralydsflowmåleren udvider GEMÜ sin portefølje inden for måleteknik yderligere. Til ultrarene applikationer er det også muligt at benytte ultralydsflowmåleren GEMÜ C38 SonicLine.

Gemü ApS
Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30497643
P nummer: 1013189894

Kontaktperson

SAHH
Stefan A. H. Holmgren
Operations Manager
+45 70222516 stefan.holmgren@gemue.dk

Send til en kollega

0.047