23948sdkhjf

DENCON FOODS - samarbejde med Tyson Foods

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dencon Foods A/S

TYSON FOODS - en amerikansk historie.

Tyson Foods Inc. er en af verdens største fødevarevirksomheder og er en anerkendt markedsleder indenfor fødevarer.

Virksomheden blev grundlagt i 1935 af John W. Tyson, og er vokset støt under 3 generationers familieejerskab. Virksomheden har et bredt sortiment af produkter og brands, inkl. deres primære mærke Tyson®.

Med hovedkontor i Springdale, Arkansas har Tyson Foods 139.000 ansatte over hele verden. De er markedsleder indenfor både detail og food service i USA samt i en del andre lande. Tyson Foods udvikler produkter løbende for at gøre mad mere bæredygtigt, skræddersy fødevarer til alle tilgængelige markeder og øge verdens forventninger til hvor meget gode fødevarer kan gøre.

Vi er meget stolte af at Tyson Foods har valgt os som ”Selected Partners” til at distribuere en del af deres produkt sortiment til food service og detail i Norden og Baltikum. Sammen har vi både erfaringen og distributionsnetværket til at sikre at kunderne får en effektiv og stærk leverandør på Tyson produkterne.

DENCON FOODS A/S er en dansk fødevarevirksomhed med en årlig omsætning på ca. 400 mio kr. Derudover har vi salgs- og indkøbskontorer i Sverige, Finland og Estland, og dækker dermed hele den Nordiske region. Vi er stærke på kvalitets fødevarer, både køl og frost.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dencon Foods A/S

Finlandsvej 16
6100 Haderslev
Danmark
Dencon Foods A/S

Send til en kollega

0.063