23948sdkhjf

5 tips til effektiv vagtplanlægning

| Medlemsnyhed | Indrykket af TimePlan Software A/S

Kæmper du med det evige puslespil om at få vagtplanen til at gå op? At holde styr på vagtbytte, fravær og timeantal kan være en endeløs opgave, som stjæler din tid fra mere rentable aktiviteter.

Bent Dahl Jensen har tidligere haft sin dagligdag inden for både detail og produktion, inden han i 2013 blev ansat hos TimePlan Software. Han knoklede gennem mange år med at få manuelle vagtplaner til at gå op. Frustrationerne og udfordringer fra dengang har han siden draget nytte af i sit job som projektleder hos TimePlan Software.

”Jeg har kæmpet med at lave vagtplaner uden at have et vagtplanlægningssystem. Så jeg kender behovet på mange måder,” siger Bent Dahl Jensen.

Effektiv vagtplanlægning giver overblik
Bent Dahl Jensen har set, hvordan forkert planlægning og bemanding kan koste en virksomhed dyrt. Både i lønkroner, men også i bøder.

“Effektiv vagtplanlægning er nøglen til altid at have de rette medarbejdere på det rette sted - på det rette tidspunkt,” siger han. “Med et online vagtplanlægningssystem som TimePlan ved du, hvornår du har behov for ekstra personale. Du kan nemt se, når alarmklokkerne ringer, og hvis du overskrider noget, som du bør reagere på. Det kan både være arbejdsregler, eller om budgettallene bliver overholdt. Du undgår tunge processer og uoverskuelige regneark, ved at samle alt ét sted. Og så sikrer du, at du altid har overblikket.”

5 tips til bedre og mere effektiv vagtplanlægning

1. Kend dine behov og din økonomi
2. Pas på dine medarbejdere
3. Få de rette tal i det rette format
4. Vær åben og hjælp dine medarbejdere
5. Du skal lære – og blive dygtigere til i morgen

Læs mere om de 5 tips her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TimePlan Software A/S

Vandmanden 10C
9200 Aalborg SV
Danmark
TimePlan Software A/S

Send til en kollega

0.109