23948sdkhjf

Fuldautomatisk gavletikettering af kasser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bent Nygaard Elektronik A/S

Få en sikker og præcis kasseetikettering med Print Apply løsninger fra Bent Nygaard Elektronik A/S.

Bent Nygaard Elektronik A/S har siden 1980 leveret kvalitetsløsninger til den danske produktion indenfor samlede veje- og etiketteringsløsninger. 

Systemerne, som er udviklet, samlet og testet på vores adresse i Løsning, spænder fra enkelte etiketprintere og etiketdispensere til større komplette End-of-Line løsninger. 

Vores sortiment udvikles både med kundernes efterspørgsel samt mange års erfaring i branchen.    

Det nyeste system til automatisk print og påsætning (Print Apply) til gavletikettering af kasser byder på en lettere mekanisk konstruktion af selve applikatoren samt en bedre påsætning af etiketten ved brug af kombineret mekaniske og pneumatiske teknikker. 

Gavlapplikatoren er påsat vores etiketprinter model TH112e-A, som fåes både med 200 og 300 dpi termo printhoved og interface efter behov. Opret fx. etiketter i Codesoft og overfør dem til printeren, hvor de lagres internt og kaldes frem ved indtastning af etiket nr. på printeren betjeningspanel. 

Med kundespecifik printersoftware og funktionalitet giver systemet vores kunder mulighed for at skræddersy en løsning, som passer netop til dem. 

Er det ikke en galvetikettering, der er behov for, kan vi også supplere printeren med en blæseapplikator, som påsætter etiketter på delikate produkter berøringsfrit, en stempelapplikator til produkter med varierende højde eller et vakuumbånd til længere etiketter.  Se et udvalg af printermodellerne her. 

Skal produkterne også have en etiket på bunden eller siden, eller endda roteres, har vi også løsninger til dette. 

Alle vores etiketprintere kan desuden integreres med vores dynamiske checkvejere, ligesom systemerne kan udvides, hvis behovet opstår. 

Hvis der endnu ikke er et behov for automatiserede løsninger, kan vi også tilbyde etiketprinterne som såkaldte ¨bord-modeller¨, hvor etiketprinteren udskriver etiket ved manuel tryk på printtast eller automatisk fremfører den næste etiket når den foregående er taget via en ¨Label-Taken¨ sensor. 

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe med Deres etiketteringsløsning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bent Nygaard Elektronik A/S

Haremarksvej 12
8723 Løsning
Danmark
Bent Nygaard Elektronik A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094