23948sdkhjf

Klimavenligt alternativ til kød med det rette bid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alsiano A/S

Tekstureret hvedeprotein giver en kødlignende tekstur som mange forbrugere i det voksende segment af ”meat reducers” efterspørger. Neutral smag og højt proteinindhold gør det til en suveræn ingrediens i lækre og sunde plantebaserede fødevarer.

Den plantebaserede trend er stærkere end nogensinde. Hvor trenden i starten primært var drevet af at forbrugere som tog den vegetariske og veganske levevis til sig, drives trenden i dag i højere grad af en stadigt voksende gruppe af ”meat-reducers”eller ” ”fleksitarer”. Denne gruppe af forbrugere ønsker at mindske deres indtag af kød af sundhedsmæssige, miljømæssige og etiske årsager, men ønsker samtidig ikke at afstå fra at spise kød og sætter stadig stor pris på kød. Mange meat reducers har derfor en præference for plantebaserede fødevarer med en tekstur som minder om kød og derudover spiller smag naturligvis også en stor rolle – de ønsker ikke at give køb på smags- og spiseoplevelsen for at spise mere plantebaseret! Det stiller naturligvis store krav til udviklingen af plantebaserede fødevarer i form af alternativer der kan give disse fødevarer den rette tekstur.

Tekstureret hvedeprotein er det gode alternativ til kød på flere parametre
BeneoPro W-Tex er fremstillet 100 % af hvede og er et klimavenligt alternativ til kød. Det teksturerede hvedeprotein har en behagelig, helt neutral smag og et godt bid som minder en del om kød. Samtidig har BeneoPro W-Tex en stabil tekstur i hydreret tilstand, som gør den velegnet i mange applikationer – særligt til hel eller delvis erstatning af kød og i færdigretter.

BeneoPro W-tex har et gennemsnitligt proteinindhold på 67 %.

Læs mere her om hvorfor tekstureret hvedeprotein er en fantastisk ingrediens til plantebaserede fødevarer

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alsiano A/S

Blokken 21
3460 Birkerød
Danmark
Alsiano A/S

Send til en kollega

0.063