23948sdkhjf

Smagfuld Inspiration kataloget 2021 ude nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solina Denmark

Solina Denmark er klar til at præsentere det nye katalog Smagfuld Inspiration 2021, hvor I kan læse om vores nye eksotiske smage og produktnyheder og få gode idéer til fødevarer til detail, industrien, foodservice, og slagtere.

Se vores nyheder indenfor krydderiblandinger, marinader, pyntepaneringer, toppings, saucer og madbrød. Læs om vores nye pølseblanding til E-nummerfrie pølser, som er uden tilsat fosfat og en spegepølseblanding uden tilsat nitritsalt. Få inspiration til den store trend måltidskasser, hvor Solina Denmark leverer småposer med krydderier og marinader, til en række måltidskasseproducenter. I vil kunne læse om Solina Denmarks 9 færdige saucer klar til brug. Disse velsmagende saucer kan med fordel anvendes til convenience retter og til take-away. Sidst men ikke mindst har vi grøn inspiration i form af en vegetarisk burger og en spicy salat. Læs hele SMAGFULD INSPIRATION 2021.

Solina Denmark har stor fokus på bæredygtighed, så I vil kunne se mange stemningsfyldte anretninger i bæredygtig emballage. Læs mere om bæredygtighed med fokus på emballage på Solina Denmarks hjemmeside.

Er du interesseret i at smage årets nyheder fra Solina Denmark live :-) så kontakt endelig Solina Denmark.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solina Denmark

Niels Bohrs Vej 55, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Solina Denmark

Send til en kollega

0.078