23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farvesorteringsmaskiner fra SEA S.r.l.

Farvesortering har været kendt inden for fødevareindustrien i mange år. Således sorteres mandler med skind fra hvide mandler – sorte ærter fra grønne/gule – upillede rejer fra pillede – og forskellige bær og grøntsager.

Optisk sortering på hvede og durum

Indenfor korn- og foderstofindustrien, og specielt for hvede, er der i de senere år opstået nye behov i relation til sortering/rensning. Hovedårsagerne hertil er den teknologiske udvikling, klimaforandringer og stadig strengere krav til standarden for det færdige produkt. I denne sammenhæng er Pixel optimal for frasortering af hvede med sygdom, som ses som f.eks. smuds, væksthæmning og svamp, og frasortering af andre korntyper, så som vikke, havre, sojabønner, majs, etc. ligesom fremmedlegemer i form af sten, glas og metalfragmenter også detekteres og frasorteres.

Seneste installationer hos forskellige møller såvel i Italien som andre lande (bl.a. Marokko, Algeriet, Tyrkiet, Mexico og USA) har bekræftet det exceptionelt gode resultat, der opnås med Pixel F serien, både i relation til kvalitet og kapacitet.

Den nye 2009-serie, som SEA introducerede i Milano i forbindelse med Ipack-Ima udstillingen, er optimeret, således at den lever op til gældende krav, hvor andre traditionelle systemer med mekanisk sortering teknologisk set er stået af og må give op.

Hvis De vil vide mere om sorteringsmaskiner fra SEA, er De naturligvis velkommen til at kontakt os.

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58189316
P nummer: 1002075887

Send til en kollega

0.062