23948sdkhjf

Falengreen lancerer nyhedsbrev med opskrifter og inspiration

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Få inspiration direkte i din indbakke med det nye nyhedsbrev fra Falengreen

Normalt er Falengreens sælgere på vejene, men COVID19 har sat en stopper for noget af det, vi elsker allermest: nemlig at inspirere og indgå i dialog om vores kunders behov og ønsker. Men mens vi alle venter på, at det hele vender tilbage til normalen igen, kan tiden bruges konstruktivt ved at tillegne sig viden og sætte nye idéer på tapetet.

Hos Falengreen vil vi forsøge at give lidt igen via vores nyhedsbrev. Her vil der løbende udkomme tips, opskrifter og andet inspirationsmateriale, der forhåbentligt kan lette hverdagen en smule i det professionelle køkken. Hensigten er at vise Falengreens bud på, hvad der passer til nutidens tendenser. Hvis vi kan bidrage til at øge dit salg og antallet af tilfredse kunder, så er vores opgave nemlig fuldendt.

Du tilmelder dig nemt og hurtigt her. Hvis din tilmelding kommer i dag, kan du se frem til at modtage opskriften på en lækker mexicansk lasagne, der smager helt fantastisk.

Vi glæder os til at få dig med til bords! 

Ellers sidder vi selvfølgelig også stadig klar ved telefonerne, hvis der skulle opstå spørgsmål eller forespørgsler, vi kan være behjælpelig med. Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontaktoplysninger på Falengreens medarbejdere fås ved at trykke på dette link


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

1.126