23948sdkhjf

Find den rette affaldssortering og kom nemt rundt lovkravene

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Er I på jagt efter en løsning til de kommende kommunale lovkrav til affaldssortering? Vi har både pedalspande som overholder alle HACCP-krav og smukke sorteringsløsninger til kontor- og fællesarealer.

I takt med der kommer mere og mere fokus på affaldssortering og korrekt håndtering af det, får både kommuner og private virksomheder øjnene op for de mange muligheder der er for pæne og praktiske sorteringsløsninger.

Vileda har vi gennem en årrække arbejdet med dette og har udviklet affaldsspande som kan afhjælpe de mange nye behov for virksomheder og offentlige instanser har brug for.

Pedalspanden i 3 farver og flere størrelser
Hera er en komplet serie af pedalspande, som opfylder HACCP-krav. Hera har håndfri betjening og er velegnet til en række anvendelsesområder – fra patientstuer i sundhedsvæsenet til tilberedning af mad, hvor det er vigtigt at undgå krydskontaminering.

Låget har lydsvag lukkemekanisme, hvilket gør Hera velegnet til omgivelser, som kræver ro. Den integrerede holder til affaldsposer og gummifødder i skridsikkert materiale er eksempler på det funktionelle design.

Se alle fordele på vores website om Hera serien her

Geo -Førsteklasses design, kvalitet og funktion
Innovativ, slidstærk og modstandsdygtig spand til affaldssortering i plast med rustfrit stål look.

Geo er den fleksible løsning til såvel affalds- og genbrugssortering. Det innovative kombinationsmateriale med plastens slidstyrke og flotte metallic finish giver spande, som er nemme at holde rene, som modstår fingeraftryk, rust og småskader, og som passer ind i selv det mest futuristisk designede interiør.

Geo fås i to størrelser og med forskellige typer af låg, som er farvekodede for effektiv genbrugssortering (til papir, dåser, etc., samt heldækkende låg med håndtag). Spandene kan kobles sammen med de medfølgende beslag. Læs mere om Geo her

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052,
eller kontakt din lokale konsulent. Se vores fulde sortiment på vileda-professional.dk

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Hera spande - flere størrelser og farverGeo spande med farvekodede lågGeo - perfekt til indgangspartier og fællesarealer

Send til en kollega

0.095