23948sdkhjf

Tømrere optimerer elementproduktion med hjælp fra DKPU

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Tømrerfirmaet Thylkjær & Jakobsen bygger bæredygtige huse. Dansk Produktions Univers skal nu hjælpe med at optimere element-produktionen.

Der dufter af rent træ i den gamle materielgård. Tømrerforretningen Thylkjær & Jakobsen har samlet sine jyske aktiviteter i Hadsten. Den store hal, hvor der tidligere blev rodet med kommunens køretøjer, bliver nu brugt til produktion af bæredygtige væg-elementerne.
 
En stor del af Thylkjær & Jakobsens ansatte er beskæftigede med at opføre bæredygtige huse for søsterselskabet Jakobsen Huse. De nye rammer giver god plads til de rulleborde og opskæringsstationen, som tømrerne indtil nu har indrettet produktionen med. Og nu skal lokalerne optimeres for at gøre element-produktionen så god som muligt.
 
Siden 2016 har tømrermester Rune Jakobsen specialiseret sig i byggeriet af bæredygtige huse. Selvom en vigtig del af det arbejde er foregået på værkstedet, går langt de fleste timer stadigvæk med at opføre huse på byggepladserne.
 
Jo mere arbejde tømrerne kan udføre i den nye produktionshal, desto bedre kan de gøre kvaliteten, arbejdsforholdene og økonomien i et husbyggeri. Derfor har Thylkjær & Jakobsen meldt sig ind i nonprofit foreningen Dansk Produktions Univers (DKPU).
 
Som en del af DKPU’s arbejde med at styrke danske produktionsvirksomheder har foreningens rådgivere specialiseret sig i oprettelse og optimering af produktion. Det er de kompetencer, Thylkjær & Jakobsen nu skal nyde godt af.
 
Læs mere om DKPU’s tilbud om produktionsoptimering, automatisering og digitalisering.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.08