23948sdkhjf

FlexBelt i 25 års konstant bevægelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flexbelt A/S

Vi har gennem 25 år været i konstant udvikling og bevægelse. Det har været med til at sætte nye standarder indenfor transportbåndsløsninger.

Vi er stolte af at vi kunne fejre flexBelts 25-års jubilæum den 1. februar 2021. FlexBelt er leverandør af transportbånd, tandremme og modulbånd, til det danske industrimarked.

Henrik Sørensen, blev i 1990’erne opmærksom på, at det blå polyurethan-transportbånd begyndte at vinde indpas i engelske fødevarevirksomheder. Henrik Sørensen, øjnede 1996 muligheden for at gøre en forskel for danske produktionsvirksomheder. Han startede virksomheden FlexBelt med det mål for øje at hjælpe danske virksomheder af med de transportbånd af pvc, som var problematiske, både hvad angik miljø og sundhed.

Henrik Sørensen udtaler i en pressemeddelelse - Det er sjovt at tænke tilbage på, at vi var med til at sætte gang i, at en hel branche skiftede problemmaterialer ud med et meget bedre alternativ.

At levere kundetilpassede løsninger uden unødig ventetid har altid været den gennemgående filosofi. Derfor har virksomheden undervejs investeret og geninvesteret i maskiner og ansat medarbejdere, som i dag gør FlexBelt uafhængig af underleverandører og betyder, at 40 procent af ordrerne kan leveres inden for 48 timer.

Transportbånd
Tandremssystemer
Modulbånd plast
Plastkæder

- Inden jeg startede FlexBelt, arbejdede jeg i en årrække inden for branchen. Og det undrede og irriterede mig, at kunderne skulle vente på deres løsninger, fordi vi var afhængige af andre led i produktionskæden. Dét ville jeg gøre op med i min egen virksomhed. Vi kan og skal selv kunne bearbejde og udvikle de transportbånd, som kunderne har brug for, siger Henrik Sørensen.

FlexBelt kan prale af en lang række trofaste kunder inden for brancher som for eksempel gartnerier, fødevareindustri og trykkerivirksomhed.

- Og selv om jeg er den eneste medarbejder, som kan prale med at have været med i samtlige FlexBelts 25 år, så er der også på medarbejdersiden en kæmpestor loyalitet over for virksomheden. Vi er 22 medarbejdere, hvoraf flere har haft både 10-, 15- og 20-årsjubilæum. Den opbakning og loyalitet skal de også have stor tak for, lyder det fra Henrik Sørensen.

Når direktøren, som runder 56 år til april, ser tilbage på året, der er gået, kan han konstatere, at 2020 blev et anderledes år. Men de usædvanlige omstændigheder gav tid til at sætte produktionen yderligere i system med forenklede processer og registrering, ikke mindst i forbindelse med at yderligere 1.000 kvadratmeter nybygget produktionshal blev taget i brug.

I 2021 er det planen at sætte skub i salg og markedsføring – med fokus på digitale løsninger – ligesom fortsat vækst og tilløb til at forynge virksomheden står på to do-listen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flexbelt A/S

Lanciavej 11
7100 Vejle
Danmark
Flexbelt A/S

Send til en kollega

0.063