23948sdkhjf

OTV Plast A/S har fornyet ISO 9001:2015 certificeringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af OTV Plast A/S

På OTV Plast er vi glade for, at det netop er lykkedes at blive ISO 9001:2015 re-certificeret. At det skete uden identificering af nogen afvigelser, er kun et ekstra plus.

Vi valgte for en del år siden at blive ISO-certificeret i henhold til kvalitetsledelsessystemet ISO-9001, og det er fortsat et vigtigt redskab for os.  

På OTV Plast fremstiller vi mange nye og forskellige plastemner hver eneste måned, og det stiller store krav til de interne procedurer. Specielt vores målsætninger for kvalitet, hurtige svar tider og kort leveringstid er vigtige at nå. De ISO 9001:2015 godkendte procedurerne sikre, at vi når vores målsætninger for disse områder. Dialogen, der opstår igennem certificeringsprocessen, bidrager til en opstramning af rutinerne, opgradering af virksomhedens kompetencer og bidrager dermed til bedre lønsomhed.

Samtidig ser vi et stigende krav til dokumentation af vores kvalitet hos vores samarbejdspartnere. Derfor er vi glade for netop dette certifikat, som understøtter os med vores fortsatte vækst – ikke mindst på eksportmarkederne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OTV Plast A/S

Søndergade 115
6600 Vejen
Danmark
OTV Plast A/S

Send til en kollega

0.079