23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital vandanalyse til kontrol af jernindhold

Med en ny special sensor-cube til vandanalyse af jernindhold giver Bürkert nu mulighed for at sikre konstant overvågning af vandkvaliteten.

Der stilles store krav til vandkvaliteten ved fødevareproduktion og medicinalfremstilling. For højt jernindhold fører til uklarheder, misfarvninger og smagsmæssige påvirkninger. Derfor er vandanalyse af jernindhold et vigtigt aspekt for at undgå, at kvaliteten af slutproduktet forringes.

Fuldautomatisk overvågning af jernindhold
Ved at montere sensor-cube MS06 i Bürkerts online analysesystem type 8906 opnås en konstant overvågning af jernindhold for at forhindre, at grænseværdien overskrides. Mens traditionelle vandbehandlingsanlæg kræver personalemæssig indsats med tidskrævende metoder og manuel håndtering af dokumentation, undgås den lange vej til laboratorium med en fuldautomatisk løsning. Med digital kommunikation opnås et samlet overblik over vandkvalitetens måleværdier, og processikkerheden øges ved at samle vedligehold, styring og fejldiagnose ét sted.

Jernsensorer med flowinjektionsanalyse (FIA)
Den automatiserede analyse af jernindhold i sensor-cube MS06 arbejder med ultrapræcise, mikroskopiske komponenter og sensorteknologier baseret på den banebrydende flowinjektionsanalyse (FIA). Vandkvalitetens jernindhold analyseres i cyklusser og kræver kun få reagenser, hvilket sparer omkostninger ved at reducere prøvens vandforbrug drastisk. Ved sammenligning med traditionelt vandbehandlingssystem opnås tre primære fordele ved Bürkerts online analysesystem.

  • Processen med at fjerne jern overvåges med en speciel jernsensor, sensor-cube MS06. Dens måleprincip er baseret på avanceret flowinjektionsanalyse (FIA). Én s ensor er i stand til at overvåge flere filtre med Bürkert flerstrenget prøveudtagningssystem.
  • Målelinierne kan desuden udformes fleksibelt - ud over jernsensoren kan der f.eks. integreres sensorer til turbiditet, ORP, ledningsevne og pH-værdi.
  • I kombination med Bürkerts egen flerstrenget prøvetagning kan en sensorenhed – bestående af ovennævnte sensorer - overvåge op til otte prøvelinier samtidig.

Øget processikkerhed i både nye og eksisterende anlæg
Sensor-cube MS06 kan som alle Bürkerts sensor-cubes monteres enkelt og effektivt i den stabile styreskabsløsning type 8906 og er dermed beskyttet iht. beskyttelsesklasse IP65 mod berøring, snavs og vand. Med automatisk kalibrering og rengøring har jernsensoren ekstremt lange intervaller for vedligeholdelse, hvilket sikrer at vandbehandlingsanlægget fungerer langt mere økonomisk. En anden afgørende fordel er muligheden for individuelt tilpassede anlægsdesign.

Se mere om det nye system her.

For yderligere information kontakt Lars Warncke, mobil 28 13 86 47, e-mail: lars.warncke@burkert.com

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.053