23948sdkhjf

Så er vi ude med en ny hjulkæmpe!

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Blickles nye hovedkatalog er spækket med transporthjul og industrihjul til alle brancher. Kataloget er opgraderet med mere end 4.000 nye løsninger! Vi tilbyder over 30.000 standardløsninger med belastningsevner fra 15 op til 50.000 kg.

Det nye Blickle G16 hjulkatalog, der er på 636 sider, omfatter hele vores standard sortiment af industrihjul, transporthjul og sværlasthjul til hele industrien. Det nye hovedkatalog er et fantastisk opslagsværk, med informationer om alt fra belastningsevner til gaflernes egenskaber, de forskellige hjultyper og deres egenskaber holdt op mod hinanden.  Der er materialebeskrivelser, monteringsmuligheder og et hav af tilbehør -  alt hvad hjeretet begærer indenfor hjulbranchen. 

Som nævnt har vi også mere end 4.000 nye løsninger med i G16. Blandt nogle af nyhederne kan nævnes Blickle Besthane®Soft hjul, der er specielt beregnet til fødevareindustrien, da det lever op til høje krav om hygiejne. Blickle SoftMotion er en anden nyhed, der er et hjul i elastisk massivgummi med bane i shore 55A. Det giver en suveræn kørekomfort og er støjdæmpende, og så er det vibrationsdæmpende. 

En stor nyhed

Blickle Vulkollan® hjul er en stor nyhed i det nye katalog. Det har en ekstrem høj mekanisk og dynamisk belastningsevne. Hjulet er slidstærkt, og har høj friktion for træk hjul.

Se alle nyheder og bestil dit eksemplar af Blickle G16 her >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Send til en kollega

0.093