23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kolding Kommune valgte et virksomhedstilpasset kursus

Kolding Kommune valgte at uddanne sit team af auditorer med et virksomhedstilpasset kursus fra Bureau Veritas

Da Kolding Kommune stod over for at skulle uddanne et team af auditorer, var de ikke i tvivl om, at et virksomhedstilpasset kursus, hvor de selv kunne være med til at designe indhold og form, var den bedste løsning for virksomheden, fortæller Sabine Brix Mølgaard, HR Konsulent arbejdsmiljø og sundhed hos Kolding Kommune.

Teamet hos Kolding Kommune fik dermed et 2-dages kursus som Intern Auditor Arbejdsmiljø, hvor virksomheden selv var med til at forme kursets indhold og mødeform til deres behov, og derfor blev det virksomhedstilpassede kursus afholdt som et remote kursus af hensyn til COVID-19.

”Det var rigtig fint, at vi kunne gennemføre kurset, selv om det ikke var muligt at gennemføre fysisk. Folk er efterhånden vant til at være online, og eftersom det er uvist, hvornår man igen kan holde kurser med fysisk fremmøde, besluttede vi, at det lige så godt kunne være virtuelt/remote,” fortæller Sabine Brix Mølgaard.

Virksomhedstilpasset kursus giver fælles udgangspunkt

Intern Auditor Arbejdsmiljøkurset hos Kolding Kommune blev dermed skræddersyet til virksomhedens behov, og underviserne formåede at tilgodese både erfarne og mindre erfarne inden for auditering og arbejdsmiljø, fortæller Sabine Brix Mølgaard.

”Vi havde to dygtige og engagerede undervisere, som evnede at imødegå vores behov og strikke indholdet sammen efter det, som vi efterspurgte,” forklarer Sabine Brix Mølgaard og glæder sig over den forståelse underviserne har for Kolding Kommune og virksomhedens måde at arbejde på.

Dermed har det virksomhedstilpassede kursus givet teamet af auditorer hos Kolding Kommune en fælles forståelse for arbejdsmiljøledelse og arbejdet med arbejdsmiljø, samt et fælles udgangspunkt for virksomhedens fremtidige interne audits på arbejdsmiljøområdet.

Læs mere om, hvordan Kolding Kommune har fået et fælles udgangspunkt for interne audits...

Om virksomhedstilpassede kurser

Bureau Veritas tilbyder virksomhedstilpassede kurser, som er skræddersyet til din virksomheds behov og samtidig giver nogle fordele til dig, der skal have uddannet flere medarbejdere på én gang. Kontakt gerne vores kursusafdelingen på 7731 1000 eller kurser@bureauveritas.com, hvis du vil høre mere om de virksomhedstilpassede muligheder.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047