23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi fører Allweiler slangepumper

Vi har Allweiler slangepumper type ASH i størrelsen 25-100 mm

Slangepumpen kan bruges til stort set alle former for medier / væsker, uanset om de har partikler eller ej. Dog skal væsken kunne løbe frit og uhindret igennem slangen hvis man bruger slangepumpen. Slangepumpen består af en slange som ligger i et pumpehus. I pumpehuset bliver slangen stemplet ned, hvorved der bliver dannet et tryk som suger væsken ind og igennem slangen hvilket giver et konstant flow. under pumpning opstår der meget friktionskraft mellem slangen og pumpehuset hvilket bliver håndteret af en glycerinfyldt smørring inde i pumpehuset.

Slangepumpen kaldes også for en peristaltisk pumpe. Pumpevirkningen opstår ved at, en kraftig slange opbygget i mange lag sammentrykkes af en tryksko, og den sammentrykning flyttes langs slangens længderetning. Slangepumper defineres som regel ved deres slangedimension. En ASH 50 er således en pumpe med en 50 mm indvendig slangediameter.

Der opstår som følge af sammenpresningen en stor friktion mellem tryksko (evt. rulle) og slangen. Denne friktion håndteres vha. en glycerinfyldt smørring mellem slange og tryksko. Pumpemediet er udelukkende i berøring med slangens indvendige del. Pumpeprincippet er upåvirket af, om der er medie i pumpen eller ej.

Se vores Slangepumper her

Copenhagen Pump
Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15157534

Kontaktperson

HS
Henrik Steffensen
Direktør
+45 22 57 86 40 hs@summit.dk

Send til en kollega

0.094