23948sdkhjf

En fransk specialitet fuldender påskebordet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Falengreen A/S

Med en fyldig og aromatisk smag er Saint Albray-osten perfekt til påskefrokostens dessertbord

Med inspiration fra franskmændene begyndte danskerne for omkring 50 år siden at afslutte påskefrokosten med at spise ost, og det har holdt ved lige siden. I dag findes utallige muligheder, og man må i den grad sige, at de danske forbrugere har gode forudsætninger for at afslutte påskefrokosten med et prægtigt ostebord. Kig blot ned i supermarkederne, hvor der kan findes alt fra lokalt producerede oste til mere eksotiske udgaver fra det store udland.

Fra Frankrig finder du eksempelvis Saint Albray, der er en udsøgt blanding mellem hvidskimmel- og rødkitost. Med sin fyldige og aromatiske smag er den efterhånden gået hen og blevet en klassiker blandt franske skimmeloste, hvilket også styrkes af ostens letgenkendelige blomsterform. 

Den passer perfekt til påskefrokostens dessertbord, hvor der med fordel kan serveres vindruer og valnødder til, da disse akkompagnerer Saint Albray vældig godt. Det er netop det, der gør ostebordet så lækkert – hele tiden er der mulighed for at kombinere forskellig smag, udseende og farve, så både smagsløgene og det æstetiske øje bliver forkælet.

Derfor er det i dag ikke kun æg, sild og snaps, der er et billede på påsken – det er lige så høj grad osten, og man forstår hvorfor.

Saint Albray kan fås i detailhandlen landet over. Men der er også mulighed for at få Saint Albray i større mængder til brug i det professionelle køkken. Hvis dette lyder interessant, sidder konsulenterne fra Falengreen klar til at hjælpe, idet det er Falengreen, der varetager salget på det danske marked. 

Tøv ikke med at kontakte os hos Falengreen - kontaktoplysninger kan findes via linket


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Falengreen A/S

Niels Bohrs Vej 45
8660 Skanderborg
Danmark
Falengreen A/S

Send til en kollega

0.063