23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny LED lyssignal lampe fra Werma

Werma har introduceret den nye EvoSIGNAL LED signal lampe, der kan afgive permanent, blinkende eller roterende lys i alle de gængse industri signalfarver.

Den nye LED EvoSIGNAL lampe fra Werma er udført i et robust design, der klarer slag og kraftige vibrationer, den er desuden vand og støvtæt iht IP66 og klarer temperaturer fra -30 til +60 grader Celsius.

Den findes i 3 størrelser mini, midi og maxi og leveres til enten 12Vdc, 24Vdc eller 115-240Vac

Denne type visuelle signalgiveres udformning afhænger meget af den opgave og det miljø, som de skal installeres i, men aldrig før har det været lettere at finde frem til den rigtige lampe. Takket være EvoSIGNAL  seriens 3 forskellige størrelser og mange montage metoder kan vi dække langt de fleste opgaver med et modulbaseret system, der er enkelt og let at bruge.

Alle lamper kan desuden forsynes med et lydmodul, der kan give en hørbar alarm.

Twin funktion: TwinLIGHT og TwinFLASH samler to lysfunktioner i et enkelt element, der kan fjernbetjenes og endda programmeres til at ændre lyskonfiguration, efterhånden som en situation eller process ændrer sig. Samtidig er elementerne meget simple og lette at samle, således at du altid er sikker på korrekt samling af enheden.

Mini og Midi kan også leveres i som TriCOLOUR udgaver, hvor man kan fjernstyre skift imellem rød/gul/grøn.

Maxi TwinFLASH er et ægte alternativ til xenon flash lamper, samt lamper med roterende spejl-lys

Typiske applikationer:

Lamperne anvendes typisk til at signalere fejl på maskiner eller system- og/eller proces  tilstande, samt i bygninger og i forbindelse med døre til farlige rum og automatiske porte.

Mini – Er beregnet til installation direkte ved døre og porte 
Midi – Er beregnet til signalgivning på moderate afstande på 10 – 30 meters radius
Maxi – Er beregnet til signalgivning på moderate afstande på 10 – 30 meters radius

Hvis du ønsker mere information om de nye modulopbyggede signallamper fra Werma, er du meget velkommen til at kontakte vor produktchef Brian Ziegler på mobil 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk

 

 

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047