23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få mere ud af Dankost Pro

Opgaverne bliver altid løst. Men bliver det gjort optimalt? En sparringsdag er designet til at optimere arbejdsgange og brugen af funktioner, så I kan få mest muligt ud af jeres Dankost Pro.

Vi kender det alle sammen godt: Vi har modtaget undervisning og oplæring i et system. Så kommer dagligdagen hvor de nyerhvervede evner tages i brug, sådan som det nu passer ind i de daglige arbejdsgange. Arbejdsgange bliver til vante rutiner der passer ind i produktionen. Men når der så kommer produktionsændringer, nye behov eller nye arbejdsgange, så melder spørgsmålet sig: hvordan løser jeg lige det her i systemet?

Det er netop her, en sparringsdag med vores fagkonsulenter kommer ind i billedet. En sparringsdag er skræddersyet netop efter jeres produktion, behov og personale. Vi kommer ud til jeres produktion, hvor vi sammen gennemgår hvordan I bruger Dankost Pro i dag og hvordan vi kan ændre på arbejdsgange, så I får optimal brug af systemet. Det kan fx være at I skal ændre på design af datablade og labels, men det ikke ligger friskt i hukommelsen hvordan I gør. Det kan også være sparring om, hvordan I bedst håndterer ”indeholder spor af” på deklarationerne, ved krydsning af produktionslinjer. Eller måske finder vi ud af på besøget, sammen at forbedre arbejdsgange i Dankost Pro, udover dem I havde i fokus? Uanset jeres udfordring, så tager vi en snak om det inden vi kommer på besøg, så vi kan forberede mulige løsningsmodeller til jer.

Vores konsulenter har både ernæringsfaglig uddannelse i rygsækken samt stor erfaring med at udarbejde deklarationer for detailhandlen. I årenes løb har vi set mange forskellige produktioner – store som mindre - og vejledt i optimal brug af Dankost Pro og løst håndteringen af en lang række forskelligartede problemstillinger. Alle udfordringer håndteres naturligvis i fuld diskretion – lige som vi plejer.

Hvis I har nogle udfordringer vi kan går og overvejer en sparringsdag og opkvalificering af Dankost Pro, så ring eller send en mail til os. Fortæl om jeres udfordringer, så kan vi fortælle hvordan vi løser dem.

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Kontaktperson

Tanya Østergaard Larsen
Marketing Manager
+45 31217443 tanya.larsen@matildafoodtech.com

Send til en kollega

0.047